Gastenboek en Recensies


   Praktijk Bijzonderwijs

      Ieder kind is Bijzonder Wijs! 


Gastenboek

Simone: Super leerzame workshop snel leren voor volwassenen gehad van een zeer bekwame en enthousiaste Danielle! Heb er veel plezier van met mijn studie. Ook mijn dochter heeft veel aan deze cursus gehad!

Nathalie: Onze dochter had veel problemen met rekenen op het basisonderwijs, zoals moeite met automatiseren waardoor ze een achterstand had opgelopen van bijna 2 jaar (!). Hierdoor was haar motivatie en zelfvertrouwen behoorlijk aangetast.

Danielle heeft op een professionele wijze en met een bijzondere engaging style, het is namelijk nogal een kunst om een kind bij de les te houden wanneer deze les haar niet zo boeit, onze dochter flink op weg geholpen met rekenen.

Ook heeft zij de nodige aandacht gelegd op het laten groeien van haar zelfvertrouwen waardoor zij opbloeide tot een zelfverzekerde meid.

Wij zien dit terug in haar cijfers die zij nu op de middelbare school haalt. Echt fantastisch.

Danielle is een professional die de connectie met de kinderen/ jongeren feilloos weet te leggen waardoor er een warme, veilige en werkzame relatie ontstaat.

Wij bevelen Praktijk Bijzonderwijs dan ook van harte aan.


Mijn zoon met dyslexie heeft de cursus 'snel lezen' gedaan. Met veel handige tips en gewoon een andere manier van leren heeft hij er veel baat bij! Na 1 les al zoveel woorden meer.... Ook mijn interesse was gewekt! Dit wil ik ook kunnen, was mijn gedachte, ook al heb ik geen dyslexie. Zo gezegd, zo gedaan. Erg leuk om dit allebei gedaan te hebben! Leerzaam en vooral tijdbesparend door alle nuttige tips! Daniƫlle kan deze cursus op een leuke en duidelijke manier brengen. Wij hebben er allebei, nu nog steeds, profijt van! Een aanrader dus!

Groetjes MireilleHeleen: Nadat onze zoon met rekenen goed op weg was geholpen door Daniƫlle, was het de beurt aan onze dochter die ondersteuning nodig had met Begrijpend Lezen. Ze is met sprongen vooruit gegaan! Ik kan Praktijk Bijzonderwijs zeker aanbevelen.

email: praktijkbijzonderwijs@hotmail.nl              Telefoon: 06-29002660